Joka kevään odotetuimmat vedonlyöntikohteet

Lumien sulaminen on varma kevään merkki, mutta aivan yhtä varmana merkkinä voi pitää tiettyjen vetokohteiden ilmestymistä vedonlyöntisivustojen listoille. Vedonlyönti tekee urheilun seuraamisesta jännittävämpää, mutta tiesitkö, että voit lyödä vetoa myös esimerkiksi Euroviisuista? Lue lisää joka kevään odotetuimmista vetokohteista, joiden myös kesän odottamisenkin voi virallisesti aloittaa!

Lätkän MM-kisat on suomalaisten suosikki

Jääkiekon MM-kisat herättää yleensä viimeisetkin vedonlyöjät talviuniltaan, ja Leijonien edesottamuksista lyövät vetoa mielellään myös ne veikkaajat, joita vedonlyönti ei muuten juuri kiinnosta. MM-kisat tarjoavat paljon vaihtoehtoja, sillä tarjolla on niin perinteisiä 1X2-vetoja kuin paljon muutakin. Voit tehdä myös turnausvetoja esimerkiksi pistepörssin voittajasta, tai veikata joukkueiden lopullisia tai alkulohkojen sijoituksia.

MM-lätkävedoissa tärkeintä on yrittää hyödyntää mahdollisia yllätyksiä, sillä ennakkosuosikit ovat yleensä niin vahvoja, etteivät kertoimet ole kovin houkuttelevia. Venäjä ja Kanada ovat joka vuosi mestarisuosikkeja, mutta näiden kahden jääkiekon jättiläisen tappiot alkusarjassa ennakkoon heikommille joukkueille saattavat poikia todella suuria kertoimia.

Suomen ei voi varsinaisesti koskaan olevan ennakkosuosikki turnauksen alussa, ja juuri tähän saumaan saattaakin kannattaa iskeä. Jos lyöt vedon Suomen mestaruuden puolesta jo hyvissä ajoin, saat korkeamman kertoimet ja pääset ottamaan ilon irti suuremmista voitoista, jos siniristilippu nostetaan hallin kattoon turnauksen päätteeksi!

Euroviisut kiinnostavat vedonlyöjiä

Euroviisut kuuluvat myös monen suomalaisen kevätperinteisiin, ja riehakas laulujuhla on myös suosittu vedonlyöjien keskuudessa. Euroviisuvoittajat ovat ennakkoon olleet hienoisia yllätyksiä, joten näissä vedoissa pärjätäkseen ei välttämättä riitä, että laittaa pelimerkkinsä ennakkosuosikille.

Kevään 2021 suosikkeja voittajaksi ovat Malta, Ranska ja Sveitsi, mutta tuleeko lopullinen voittaja kuitenkin jostain kärkikolmikon ulkopuolelta? Suomi ei kertoimia vertaillessa ole ihan hännänhuippu, vaan vahvasti keskikastissa. Monissa kuulijoissa Suomen edustajan Blind Channelin nu-metal-humppa aiheuttaa lähinnä myötähäpeää, mutta toisaalta jos se tuo voiton yhdessä maailman upeimmista laulukilpailuista, niin ketä kiinnostaa!

Valioliigan ja muiden eurofutisliigojen huipentumat

Jalkapallon ystävät odottavat kevättä kieli pitkällä, sillä nousevien lämpötilojen ja aurinkoisempien päivien lisäksi se tarkoittaa myös uusia mestareita Euroopan kovimmissa futisliigoissa. Vaikka voittajasuosikkia on voinut veikata pitkin kautta, voit uusia vetoja laittaa aina viimeiselle kierroksella asti – vaikka mestari olisi jo selvillä, voit silti veikata jäljellä olevia matseja.

Liverpool voitti Valioliigan mestaruuden kauden 2019-2020 päätteeksi pitkän odotuksen jälkeen, mutta mestaruuskrapula iski pahemman kerran eikä mestaruuden uusiminen tule enää kysymykseen, vaan pytty on vahvasti matkalla Manchester Citylle.

Espanjan La Ligassa tilanne näytti pitkään siltä, että Atletico Madrid karkaa pahimmilta kilpakumppaneiltaan Barcelonalta ja Real Madridilta, mutta toisin kävi. Loppua kohti sarja on muuttunut todella jännittäväksi, ja muutamaa kierrosta ennen loppua kaikki on vielä avoinna.

Italian Serie A:ssa Inter on viemässä mestaruuden, mutta taistelu on kovaa myös seuraavista sijoista. Neljän kärki pääsee mukaan ensi kauden Mestarien liigaan, ja tällä hetkellä tässä paikassa ovat kiinni AC Milan, Atalanta ja Juventus, mutta Napoli ja Lazio roikkuvat ihan kannoilla.