Mega Moolah vie Afrikan savanneille

Mega Moolah vie Afrikan savanneille

Mega Moolah tunnetaan Microgamingin kehittämänä videokolikkopelinä, joka saapui pelimarkkinoille vuonna 2006. Se on onnistunut siitä lähtien saavuttamaan suuren suosion ja suosion salaisuutena ovat sen jännittävät ominaisuudet ja mahdolliset suuret voitot.

Mega Moolah vie pelaajan Afrikan savanneille, jossa taustalla seikkailevat paikalliset eläimet. Afrikan teema tarjoaa pelin ominaisen ilmeen ja äänimaailman, jotka ovat levinneet pelaajien tietoisuuteen ympäri maailmaa. Mega Moolahin energinen luonne tuo pelaajia palaamaan pelin pariin uudelleen ja lämmin Afrikka kantautuu pelin yhteydessä pelaajan kotisohvalle.

Mega Moolahin tarkoitus

Mega Moolah on klassinen kolikkopeli, jossa tarjotaan progressiivista päävoittoa. Pelissä on kolme riviä ja viisi rullaa ja rullia pyöritetään tavoitteena saada itselleen voitto. Mega Moolahissa asetetaan panos, joka määrittää mahdollisen voiton suuruuden.

Mega Moolahin idea on melko samanlainen kuin muissa blackjack-peleissä. Se on myös helppo aloittaa ja pelaamaan voi ryhtyä nopeasti. Taktiikoita on myös helppo oppia ja oivaltaa. Progressiiviset voitot voivat olla melko suuria, mutta paras pelityyli tässäkin tapauksessa on maltillinen ja kohtuullinen.

 

Mega Moolahin tärkeimmät ominaisuudet

Mega Moolahin afrikkalainen teema tuo mukanaan myös omia paikallisia symboleita. Jokerina toimii viidakon kuningas, eli leijona, joka lisää symboleja voittoriveillä. Niillä voi saada pelissä suuriakin voittoja. Toinen erikoisominaisuus on scatter, joiden ei tarvitse tulla samalle rivillä, vaan ne mahdollistavat voitot kaikilla rullilla. Jos pelaaja onnistuu saamaan vähintään kolme scatteria, aktivoituvat ilmaiskierrokset, jotka voivat kolminkertaistaa voittosumman.

Mega Moolahissa on tarjolla myös bonuspeli, jolla voi olla pelin tärkein rooli. Bonuspeli suo erityistä jännitystä ja sitä odotetaan usein jännityksellä. Bonuspeli on myös yksi merkittävimmistä syistä Mega Moolahin suosioon. Kun pelaaja pyöräyttää onnenpyörää, on hänellä mahdollisuus voittaa muutamia euroja, jotka voivat kohota erittäin pienellä todennäköisyydellä kymmeniin miljooniin.